Over ons

Vanaf december 2014 komen wij regelmatig in Bramberg, zowel zomers als ’s winters. Sinds oktober 2016 zijn wij de trotse eigenaren van het Wiesenhaus Top1 appartement in het centrum van Bramberg am Wildkogel, Oostenrijk. Het Wiesenhaus is onderdeel van een kleinschalig complex bestaande uit drie appartementen, een kapsalon en een lunchroom; 42 Karat.

Het appartement ligt op de eerste etage van het complex en heeft rondom uitzicht op het dorp en de omliggende weiden en bergen.

Vanaf het eerste moment dat wij in Bramberg komen voelen wij ons er thuis. De mensen zijn vriendelijk en er heerst een gemoedelijke, rustige sfeer. Iedereen groet elkaar en als je antwoord in Pinzgauerisch dialect met “Servus” tover je een glimlach op hun gezicht.

Tijdens uw verblijf willen we er alles aan doen, om u Oostenrijk en met name de omgeving in de Hohe Tauern te laten beleven. In het appartement ligt een informatiemap met tips over allerlei (sportieve) activiteiten en belevenissen. Deze map werken wij regelmatig bij.

Op loopafstand vindt u diverse restaurant en  een supermarkt. U kunt ook gebruik maken van de broodjesservice. Bij “42 Karat” beneden het appartement kunt u heerlijk ontbijten. 

Bewust hebben wij ervoor gekozen om de verhuur van ons Chalet onder te brengen bij Chaletsplus. De medewerkers van deze ervaren organisatie, al heel veel jaren bekend met dit gebied, kunnen u snel en deskundig helpen bij uw reservering. Bovendien is uw boeking verzekerd van de SGR-garantie en dat is een veilig idee.